Föreningen

7B8I1660Under våren 2006 bildades Eskilstuna Orientaliska Dansförening (EOD). Föreningens syfte är att främja och sprida kunskap om orientalisk dans i Eskilstuna till exempel genom att bjuda in gästlärare, åka på workshops och ordna föreställningar.

Hittills har EOD anordnat åtta stycken workshops, varav sex med inbjudna gästlärare, och tagit emot ett gästspel av gruppen as Sayf, med stöd av bland annat Dans i Sörmland. Vi har medverkat i produktionen av Världens Dans på Parken Zoo.

Lärare som besökt oss är: Annika Koskinen, Maria ONils, Ullla Edenmark (2 ggr), Ann Larsson, Kay Artle, Bushra Adabaniyan, Donya och Sabriye Tekbilek.

Bli medlem i EOD
Som medlem i EOD får du vårat nyhetsmail samt möjlighet att till rabatterat pris deltaga i workshops och dansresor som föreningen arrangerar.
För att bli medem sätter Du in 100 kronor på pg 204989-8 (Glöm inte att skriva namn i meddelandet) Därefter skickar du ett mail med ditt namn, adress och mobilnummer till info@etunamagdans.net

Välkommen!

Styrelsen 2014: